Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Король Чарльз III засудив повномасштабний напад росії на Україну

Про це монарх повідомив у своєму спеціальному посланні, присвяченому першим роковинам вторгнення.
Фото: Sky News

Про це йдеться на сайті королівської сім'ї. 

Король Чарльз III відзначив солідарність Великобританії та союзників України упродовж минулого року.

"Я можу лише сподіватися, що потік солідарності з усього світу може принести не лише практичну допомогу, але й силу від усвідомлення того, що разом ми стоїмо єдиним фронтом.

Вже рік, як народ України неймовірно страждає від неспровокованого повномасштабного нападу на свою державу. Перед обличчям такої людської трагедії він продемонстрував справді надзвичайну мужність і стійкість.  

Світ з жахом спостерігав за всіма непотрібними стражданнями, завданими українцям, багатьох з яких я мав велике задоволення зустріти тут, у Великій Британії, і, власне, по всьому світу, від Румунії до Канади",  — зазначив Його Величність.

Король згадав, що на початку місяця зустрічався з Президентом Зеленським у Букінгемському палаці, щоб висловити особисту підтримку народу України. Він також додав, що "Сполучене Королівство разом зі своїми союзниками робить все можливе, щоб допомогти в цей найскладніший час".  

Своє послання король завершив словами надії на подальшу солідарність та практичну допомогу Україні країн по всьому світу:

"Тому я можу лише сподіватися, що потік солідарності з усього світу може принести не лише практичну допомогу, але й силу від усвідомлення того, що разом ми стоїмо єдиним фронтом". 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ