Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Коронавірус підтвердили ще в одного нардепа: в кого?

Коронавірус не дивиться на соціальний статус та кількість грошей у кишені.
Верховна рада України

З'явилась інформація про те, що ще в одного народного депутата Верховної Ради України підтвердили інфікування коронавірусом. Про це сьогодні, 28 березня, на своєму Telegram-каналі повідомив народний депутут від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Подтверждён коронавирус у ещё одного народного депутата - Скороход (внефракционная). Желаю скорейшего выздоровления", - написав Нардеп.

Мова йде про Скороход Анна Костянтинівна.

Сама нардепка підтвердила цю інформацію  в соціальних мережах.

«Сьогодні мені підтвердили позитивний тест на коронавірус. Основна ознака – не відчуваю жодних запахів».

Нагадаємо, після виключення із фракції «Слуга народу» Скороход перебуває в статусі позафракційного нардепа.

Додамо, що 28 лютого 2020 року в чергове публічно заявила про «оплати в конвертах» народним депутатам фракції «Слуга народу». За її словами, простий депутат отримує 5 тисяч доларів США, за керівні посади у фракції депутати мають по 15 тисяч доларів.

"Слуги народу" виключили з партії двох нардепів

Львів vs Коронавірус: статистика станом на ранок 28 березня

У Львівській області підтвердили вже 5 випадків захворювання на COVID-19

Довідка. Політична діяльність Анни Скороход. 

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» на виборах 2019 року (в.о. № 93, міста Переяслав, Ржищів, Богуславський, Кагарлицький, Миронівський, Рокитнянський райони). На час виборів: заступник директора з організаційно-правових питань ТОВ "Будівельний комбінат «Прогрес», безпартійна. Проживає в Борисполі на Київщині.

Член Комітету ВРУ з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

За словами Давида Арахамії, Скороход не підтримує жодного рішення партії, і тому він хотів би виключити її з фракції партії у Верховній раді. Також Арахамія заявив, що Скороход пропонувала хабарі народним депутатам.

В свою чергу, Скороход заявила про тиск на її родину через її позицію та повідомила про виплати заробітної плати народним депутатам від «Слуги народу» «в конвертах».

15 листопада 2019 року виключена із фракції Слуга Народу.

28 лютого 2020 року знову публічно заявила про «оплати в конвертах» народним депутатам фракції «Слуга народу». За її словами, простий депутат отримує 5 тисяч доларів США, за керівні посади у фракції депутати мають по 15 тисяч доларів.

Тут же Скороход звинувачує колишнього керівника Офісу Президента України Андрія Богдана у здійсненні тиску на народних депутатів та неї особисто. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ