Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Корисні поради, як обрати іграшку в подарунок дитині

Будь-яка дитина любить подарунки, тому над їх вибором батьки задумуються ретельно та часто. Ніщо так не може підняти настрій дитині, як нова та сучасна іграшка.

Обрати цікаві подарунки можна в інтернет-магазині https://ilovemommy.com.ua/ua/igrushki.html, але перед цим потрібно розібратися із основними критеріями, які допоможуть у цьому. Саме про це і піде мова у нашій статті.

Основні критерії, на які варто звернути увагу

Перед тим як підібрати подарунок для дитини, потрібно визначитися із основними критеріями:

  1. Віком дитини. Цей параметр вказується на упаковці іграшок. І якщо обрати вибір, який не підходить за віковим параметром, то користуватися таким подарунком дитина не буде. Спочатку хлопчик або дівчинка не зрозуміють, як гратися із іграшкою, а після досягнення потрібного віку – ефект новизни буде втрачено і подарунок буде нецікавим.
  2. Статтю дитини. Ляльки – це 100% для дівчаток, а роботи-трансформери із супер-силою – для хлопчиків. Можна обирати щось нейтральне – розвиваючі набори чи розфарбовки, які підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам.
  3. Використанням. Іграшки можуть використовуватися для проведення дозвілля, для прийняття ванни чи сну. Потрібно розуміти, що цікаво дитині і відповідно від цього обирати потрібний подарунок.
  4. Матеріалами. Для дітей потрібно використовувати лише якісні та безпечні матеріали. Для зовсім маленьких не допускається придбання іграшок із великою кількістю маленьких деталей. Також важливо враховувати і вагу подарунку, оскільки виріб не повинен бути занадто важким, щоб не травмувати дитину.

Також можна обирати цікаві інтерактивні іграшки, які матимуть музичний супровід. Вони ніколи не дозволять малюку занудьгувати.

Підбірка подарунків від 1 року до 3

Найтяжче підібрати іграшку для дітей, котрі ще вміють висловлювати свої побажання. Тому пропонуємо підбірку для діток з 1 до 3 років. Отже, безпрограшними варіантами стануть:

  • мобілі, які будуть заспокоювати, відволікати дитину;
  • іграшки на ліжечко, їхня функція – така сама;
  • розвиваючі килимки, ці вироби дозволяють малюкам комфортно та безпечно гратися;
  • м’які іграшки, які стануть улюбленцями на довгі роки, краще обирати безворсові вироби, які не викликатимуть алергічних реакцій;
  • бізіборди, музично-інтерактивні вироби для розвитку малюків;
  • книги та пазли на 2-6 елементів;
  • іграшковий посуд та інші предмети, які дозволять дітям пізнавати світ.

Ці та інші вироби можна замовити в інтернет-магазині I Love Mommy. Великий вибір різноманітних іграшок, подарункових комплектів від брендових виробників дозволяє обрати найбільш підходящий варіант подарунку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ