Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Країна рухається не туди, - думка народу

Справи в Україні йдуть у неправильному напрямку. Так вважають 70 відсотків мешканців нашої країни. Свою думку вони висловили в опитуванні, проведеному Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту на всій Україні (крім окупованих територій Криму і Донбасу) з 19 по 30 листопада 2015 р.

Не краща ситуація і з підтримкою дій влади. Лише 25 % опитаних відповіли, що «повністю схвалюють» (3%) і «скоріше схвалюють» (22%)  діяльність Президента України Петра Порошенка. 70% або радше не схвалюють, або не схвалюють взагалі.

Діяльність Кабміну більш-менш підтримують 12%, не підтримують частково або зовсім 82%. Схожою є ситуація з Верховною Радою, робота якої отримала позитивний відгук лише у 11% населення, негативний – у 83%.

Довідка.

Дослідження проводилося Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту. Опитування проводилося по всій Україні (крім окупованих територій Криму і Донбасу) з 19 по 30 листопада 2015р. Метод опитування - особисте інтерв'ю у респондента на дому. Всього було опитано 1,800 жителів України віком 18 років і старше, які мають право голосувати. Вибірка є репрезентативною за статтю, віком, регіоном і величиною населеного пункту. Додатково було опитано 1,284 повнолітніх респондентів у Донецькій та Луганській областях в районах, які підконтрольні українській владі.  Допустима похибка не перевищує 2.3% (Донбас 2,8%).  Сума відсотків відповідей у графіках та діаграмах може не дорівнювати 100% через округлення. Дослідження фінансував Уряд Канади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ