Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Краківці впіймали сім'ю, яка хотіла нелегально виїхати до Польщі

Сьогодні, на Львівщині прикордонники Мостиського загону затримали громадян Туреччини які з дітьми пробирались до сусідньої Польщі. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.
Фото надало Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Виявити порушників допоміг житель прикордоння, який помітивши незнайомців вчасно проінформував правоохоронців відділу прикордонної служби "Краківець". Громадянин зазначив що бачив іноземців, з малими дітьми, які йшли у напрямку Польщі.

Відтак для перевірки повідомлення та пошуку ймовірних порушників з прикордонного підрозділу негайно вибула група реагування. За 150 метрів від державного кордону "зелені берети" наздогнали "втікачів", затриманими виявились зі слів п'ятеро громадян Туреччини, без документів, двоє з яких малолітні діти.

Наразі триває розбір стосовно з'ясування установчих даних затриманих, шляху їхнього потрапляння в Україну та кола осіб причетних до їх незаконної мандрівки. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України та подальшого повернення іноземців до країни походження прийматиме суд.

Нагадаємо, що сьогодні вже військовослужбовці Львівського загону затримали групу іноземців, які мали намір потрапити до країн ЄС. Також 24 серпня прикордонники Мукачівського загону завадили порушникам незаконно перетнути українсько-угорський кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ