Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Кредобанк став ексклюзивним партнером українсько-польського фестивалю Jazz Bez

Кредобанк виступив ексклюзивним партнером ХІІІ міжнародного фестивалю сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez – одного з наймасштабніших та найдовготриваліших музичних фестивалів України, що відбувається 3-11 грудня у Львові, Дрогобичі, Тернополі, Рівному та Умані, а також у кількох містах Польщі.

У цьогорічному фестивалі Jazz Bez взяли участь 30 музикантів з України, Польщі, Нідерландів, Португалії та США. У рамках фестивалю відбулася низка концертів, а також лекції та окрема пізнавально-розважальна програма для дітей Jazz Bez Kids, у рамках якої відбувся джазовий урок з фінансової грамотності від фахівців Кредобанку.

«Фестиваль Jazz Bez відбувається вже 23 роки та об’єднує музикантів, митців і глядачів України та Польщі, а також проводить чимало освітніх подій. Фестиваль не зупиняла ні пандемія COVID-19, ні повномасштабна війна. У важкі темні часи мати надійного друга поруч – надважливо. Це дає нам впевненість сміливо дивитися вперед у майбутнє. Зрештою, ми разом творимо історію – культурну історію України. Ми щиро вдячні Кредобанку за те, що цьогорічний фестиваль відбувся», -- говорить організаторка та ведуча фестивалю Jazz Bez Марта Більська.

«Ми в Кредобанку раді вперше підтримати міжнародний фестиваль Jazz Bez, який є однією з найпомітніших культурних подій України та Польщі. Особливо важливо те, що цей фестиваль має не лише концертні, а й важливі освітні компоненти. Водночас під час фестивалю ми спробували поєднати музику та фінансову грамотність у програмі для дітей Jazz Bez Kids, і нам це вдалося», -- говорить директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

Організаторами фестивалю Jazz Bez є ГО «Вірменська, 35» (Львів) та Марта Більська. Партнери – Кредобанк, Генеральне консульство Республіки Польща у Львові та Американський дім.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ