Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Криза сучасної системи міжнародної безпеки: українська формула миру

21 квітня 2023 р. на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться міжнародна наукова конференція «Криза сучасної системи міжнародної безпеки: українська формула миру».

Це вже п’ята конференція, присвячена сучасним проблемам трансформації системи міжнародної безпеки. Цього року конференція зосереджена на проблематиці створення і реалізації політичної формули, яка могла б забезпечити справедливий і довготривалий мир на всій території України.

Конференція організована факультетом міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка та Центром міжнародної безпеки та партнерства у співпраці з науковими та освітніми установами Польщі та Сербії, зокрема, Ягеллонським університетом (м. Краків, Польща), Інститутом соціальних та гуманітарних наук Державного університету прикладних наук (м. Перемишль, Польща), Інститутом національної та міжнародної безпеки (м. Белград, Сербія), за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Участь у конференції візьмуть директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне, керівник Представництва Міністерства закордонних справ України у місті Львові Андрій Грушко, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації Роман Шепеляк, доктор габілітований, професор, декан факультету міжнародних і політичних студій Ягеллонського університету Павел Ляйдлер, доктор габілітований, професор, директор Інституту політичних наук і міжнародних відносин Адріан Тишкевич, доктор наук, професор, директор Інституту національної та міжнародної безпеки Дарко Тріфунович.

На майданчику конференції будуть обговорені політичні, економічні, правові, соціальні проблеми, що стоять на перепоні досягнення миру та стабільності в Україні та регіоні.

Конференція відбудеться у конференц-залі факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою м. Львів, вул. Січових Стрільців 19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ