Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

КУ Інститут міста оголосила конкурс на 12 найкращих ОСББ року

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки та можливість висвітлили свою працю на календарі від організаторів Всеукраїнського Форуму ОСББ. Про це повідомили 9 вересня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

У межах XII Всеукраїнського Форуму ОСББ, який триватиме у Львові з 28 до 29 жовтня, організатори оголосили конкурс на ТОП-12 найкращих ОСББ року. Таким чином менеджери події заохочують голів ОСББ та активістів подавати свої успішні приклади співпраці мешканців та ділитися досвідом із іншими учасниками.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заяву за посиланням до 28 вересня 2021.

У результаті, журі відбере 12 ОСББ, приклади роботи яких потраплять у лімітовану версію настільного перекидного календаря, присвяченого проведенню ХІІ Всеукраїнського форуму ОСББ. Інформація про перемогу буде надіслана переможцям на вказані електронні поштові скриньки з 4 до 6 жовтня.

Нагадаємо, що сам Форум об'єднає понад 40 спікерів у 15 панельних дискусіях. Учасниками є керівники ОСББ з усіх міст України та активісти у сфері житлово-комунального господарства.

Більше інформації про подію та конкурс ви можете дізнатися на сторінці події у Facebook: https://cutt.ly/VWJ5N8G

Організатори Форуму: КУ Інститут міста та ЛМР, Ресурсний центр для ОСББ, IFC та GIZ Ukraine. Партнери Форуму: компанія Caparol, Polimin, KredoBank, Ruvitex Ukraine, ГО Опора, сервіси Мій Дім Online та Моє ОСББ, Управбуд ОСББ Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ