Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок Регіонів UEFA у Львові

З 2-го по 8-ме жовтня у Львові та Винниках відбудуться поєдинки проміжного етапу Кубку регіонів УЄФА серед команд Групи 6. У цій групі виступають аматорська збірна Львівської області, «Кастілья та Леон» (Іспанія), аматорська збірна Фінляндії, «Угур» (Азербайджан).
Кубок Регіонів UEFA у Львові

У червні цього року наші збірники в Києві на стадіоні імені Віктора Баннікова перемогли у фіналі Кубку регіонів ФФУ, продемонструвавши змістовний футбол та проявивши характер та у вирішальному поєдинку здолали опонентів зі Сумщини (2:1), тому тепер представлятимуть честь України на європейській арені.

Футболісти аматорської збірної Львівської області гратимуть на затишному львівському стадіоні «Скіф» (вул. Черемшини, 17). Розклад матчів збірної:

2 жовтня (15:00) – Україна – Азербайджан

5 жовтня (15:00) – Україна – Фінляндія

8 жовтня (14:00) – Україна – Іспанія

Переможці кожної з груп (загалом 8 команд) потраплять у фінальний етап Кубку регіонів УЄФА, що відбудеться влітку наступного року.

Федерація футболу Львівської області запрошує вболівальників на стадіон підтримати наших хлопців у битвах із європейськими суперниками! Перемогу здобувають спільними зусиллями!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ