Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсант, який вижив у авіатрощі під Чугуєвом, йде на поправку

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер під час брифінгу 27 вересня.
Фото: Харківська ОДА

На початку він відзначив, що тільки-но поспілкувався з єдиним курсантом, який вижив та на даний час знаходиться у військовому госпіталі.

"Він іде на поправку, як і повідомлялось, фахівці працюють. Певний час після виписки необхідно буде проходити реабілітацію, - зазначив Олексій Кучер. – Сьогодні він повідомив певні обставини, які допомогли зберегти йому життя: його накрило фюзеляжем, і вогонь не дістався до нього, тож він прийшов до тями та зміг покинути ту частину літака, яка палала у вогні". 

За словами начальника Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Едуарда Хорошуна, з постраждалим працює низка лікарів, аби якнайшвидше допомогти йому оговтатись від трагедії.

"Добу постраждалий провів з позитивною динамікою. Стан його на зараз розцінюється як середнього ступеня важкості, але з тенденцією до покращення. Температури немає, гемодинамічні показники в нормі, показники крові та інші - в нормі, - повідомив журналістам Едуард Хорошун. - Сьогодні зробили перев'язку, рани загоюються первинним натягом. Доповнень до лікування не потребує. Медикаментів та фахового рівня лікарів вистачає для успішного лікування постраждалого".

Довідка: Увечері 25 вересня у Харківській області при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. Крім екіпажу, на борту перебували курсанти Харківського національного університету Повітряних сил. За попередньою інформацією, це був навчальний політ. 

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, серед загиблих у авіакатастрофі на Харківщині є мешканці Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ