Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсанти академії Держприкордонслужби побували у ВРУ

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/3
Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, кращі курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького побували у Верховній Раді України. Запросив їх у стіни парламенту народний депутат України Павло Сушко.

Відмінники навчання мали змогу пройтися коридорами будівлі Верховної Ради, побували на балконі сесійної зали парламенту, прослухали екскурсію.

ʺВірю, що серед вас є і майбутні політики – державотворці. Свого часу теж був курсантом цієї Академії. Там здобув першу вищу освіту, отримав диплом з відзнакою та погони лейтенантаʺ, - написав згодом народний депутат на своїй сторінці у соціальній мережі.

Також Павло Сушко зазначив: ʺЗі свого боку й надалі допомагатиму, й сприятиму розвитку Державної прикордонної служби України, аби ці молоді й амбітні хлопці і дівчата відчували підтримку, і в майбутньому гідно несли звання прикордонникаʺ.

Привітали курсантів у залі Верховної Ради і всі присутні депутати. Зокрема   перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, звертаючи увагу на присутніх у залі прикордонників, наголосив що ʺЦе майбутнє прикордонної служби!ʺ

Крім того, курсанти академії побували в Адміністрації Держприкордонслужби.  Тут майбутніх офіцерів ознайомили з роботою центрального органу виконавчої влади.  З ними зустрівся заступник Голови ДПСУ Сергій Сердюк. Генерал-майор розповів про роботу Адміністрації та основні складові взаємодії центрального органу з підпорядкованими органами охорони державного кордону. Курсанти також мали можливість поставити найбільш нагальні питання та дізнатися про першочергові пріоритети відомства.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, українські прикордонники взяли участь у Frontex.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ