Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Квитки Одеса–Перемишль та Ковель–Хелм можна придбати в режимі онлайн

Квитки на поїзди міжнародного сполучення Одеса–Перемишль та Ковель–Хелм можна придбати в режимі онлайн. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Укрзалізниця розширює перелік міжнародних поїздів, на які можна придбати квитки в режимі онлайн. Від 5 березня цього року такі проїзні документи можна придбати на поїзди №36/35 Одеса–Перемишль та №753/754 Ковель–Хелм. Залізничники продовжують працювати над розширенням кількості міжнародних поїздів, на які можна купити квитки через інтернет.

«Впроваджуємо онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди № 36/35 Одеса – Перемишль та № 753/754 Ковель – Хелм. Опція доступна з 5 березня. Це зручна й популярна серед пасажирів послуга. Як свідчить статистика, через інтернет пасажири купують понад 40% квитків. На жаль, через технічні та бюрократичні моменти ця опція впроваджується не так швидко, як нам хотілося б. Але ми маємо чітку мету: онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди. І продовжуємо роботу в цьому напрямку», – розповів Євген Кравцов.

Нагадаємо, минулого року послугу придбання квитків через інтернет було впроваджено на міжнародні поїзди №705/706, №715/716 Київ–Перемишль та №751/752 Здолбунів–Хелм. Зауважимо, що придбані квитки через інтернет не потрібно обмінювати в касі, достатньо пред’явити під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь та відразу йти до поїзда. До того ж квиток, оформлений онлайн, практично неможливо загубити – його можна друкувати необмежену кількість разів із листа, що приходить на електронну скриньку пасажира.

Квитки через інтернет можна придбати і на всі поїзди внутрішнього сполучення (у тому числі регіональні), окрім додаткових. На міжнародні поїзди, що курсують у сполученні з країнами СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити й оплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, його необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток.

Для придбання квитків онлайн пасажири можуть скористатися офіційним сервісом Укрзалізниці за адресою booking.uz.gov.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ