Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Київміськбуд" оголосив про припинення робіт по всьому Києву

Компанія "Київміськбуд", найбільший забудовник у столиці, оголосила про припинення будівельних робіт по всьому Києву в зв'язку з ситуацією на будівництві в Святошинському районі.

"Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик. Тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власного житла, - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - ідеться в повідомленні компанії.

"Київміськбуд" просить втрутитися в ситуацію навколо будівництва на Святошинській вулиці міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, керівників поліції і народних депутатів.

Нагадаємо, з початку тижня на спірній території в Святошинському провулку, де "Київміськбуд" має намір будувати 25-поверховий будинок на одну секцію, відбуваються сутички. 8 вересня будівництво захопили, представники забудовника втекли.

Компанія відзначає, що в 2014 році спірну ділянку було відведено Київською міською радою для будівництва житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями. 20 березня 2015 року було укладено договір оренди терміном на три роки, а 4 вересня 2015 року Держархбудінспекція видала дозвіл на будівництво.

Однак спроби почати будівництво викликали невдоволення місцевих жителів. За їхніми словами, на цій земельній ділянці повинен бути дитячий садок.

Зараз там місцеві жителі паркують свої машини.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ