Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лазерна епіляція: особливості

Боротися з небажаною рослинністю на тілі можна різними способами. Однак останнім часом популярності набуває ефективна епіляція лазером. Про всі її переваги та особливості ми детально розповімо в нашій статті.

Особливості процедури

Лазерна епіляція - це сучасна технологія руйнування волосяних цибулин за допомогою лазерного випромінювання. Рубіновий, діодний або інший лазер має безпосередній вплив на темний пігмент волоса - меланін. Під впливом високих температур він нагрівається і руйнує корінь волоса.

Процес руйнування волоса після процедури займає кілька тижнів. У підсумку він випадає разом з коренем. Новий волосся на його місці не росте.

Курс лазерної терапії

Одного сеансу лазерної терапії буде недостатньо для того, щоб повністю видалити всю зайву рослинність на тілі. Необхідно пройти повноцінний курс, який складається з 6-12 процедур. Їх точну кількість визначає косметолог. Все залежить від зони, яка буде піддана впливу, типу шкіри, структури, густоти і типу волосся клієнта.

Варто зазначити, що лазерна епіляція вимагає попередньої підготовки від клієнта. За місяць перед відвідуванням косметолога необхідно відмовитися від солярію і сонячних ванн, а також депіляції за допомогою воску. Безпосередньо перед процедурою на шкіру не можна наносити крем, лосьйон або будь-який інший косметичний засіб.

Основні переваги і недоліки

Лазерна епіляція користується великою популярністю серед жінок. Обумовлено це тим, що вона має цілий ряд беззаперечних переваг:

  • Ефективність. Якщо пройти повноцінний курс, то можна назавжди забути про небажану рослинність на тілі. Волоски просто не будуть рости.
  • Безпека. Якщо лазерна епіляція проводиться сертифікованим майстром з дотриманням всіх правил безпеки, то ризик отримання опіків зведений до мінімуму.
  • Комфорт. Процедура проходить абсолютно безболісно. Обумовлено це тим, що фахівець налаштовує лазерний апарат під клієнта, а також використовує знеболюючий крем, який володіє охолоджуючим ефектом.
  • Універсальність. Лазерна епіляція підходить для видалення волосків на різних ділянках тіла, включаючи таку інтимну зону, як бікіні.
  • Економічна вигода. Набагато вигідніше один раз пройти повноцінний курс лазерної епіляції, ніж регулярно витрачати гроші на покупку станків для гоління, воскових смужок і так далі.

Істотних недоліків у даної процедури не виявлено. Хіба що, необхідно проходити повноцінний курс. Після одноразового відвідування косметолога стійкого результату не буде, і через деякий час волоски знову з'являться на тілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ