Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК побореться за бронзові медалі у Вищій лізі

ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК програв півфінальну серію плей-оф чемпіонату Вищої ліги запорізькій «Козачці-КПУ». Після виїзної поразки львів’янки і вдома не змогли нічого протиставити суперницям: фінальна сирена засвідчила перемогу гостей з рахунком 67:40.

У вчорашньому матчі справи в підопічних Ірини Клєніної не клеїлися ще з першої чверті. Пасивні ще пересування по майданчику та не надто щільна опіка призвели до того, що першу десятихвилинку вони завершили з відставанням на 8 очок. Друга чверть зробила розрив між командами ще більшим: на середину гри рахунок був 23:38.

За перерву тренер змогла достукатися до баскетболісток зі Львова, однак допомогло це не надовго: жвавий старт переріс у все ті ж недопрацювання на майданчику і поразку в третій чверті поспіль. Тепер – 11:12. Розрив у 16 очок перед вирішальною чвертю давав чітко зрозуміти, що допоможе лише диво. На жаль, дива не сталося і деморалізовані баскетболістки з «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» поступилися у ній 6:17 та 40:67 загалом.

Тепер, після двох поразок, Львівська команда братиме участь у матчах за бронзу. Суперник ще не відомий, адже в паралельному матчі БК «КСЛІ-Київ-Баскет» змогли вирівняти рахунок в серії у матчах з БК «Франківськ». Тепер все вирішиться у третьому матчі, а отже до бронзової серії суперниці львів’янок підійдуть більш втомленими. Попередньо ці матчі заплановано на 28 та 30 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ