Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лебедів з львівських водойм забирають на зимівлю

Оскільки температура повітря знизилась до позначки нижче нуля, ЛКП «Зелений Львів» виловило двох лебедів з водойми у Стрийському парку на зимівлю. Також учора, 28 листопада, працівники підприємства виловили одного лебедя з Левандівського озера, ще одного виловлюватимуть сьогодні. Про це розповів директор ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Станом на сьогодні лебеді вже не можуть жити у цих водоймах, оскільки температура повітря стає нижче нуля і озера вкриваються льодом. Ми вже виловили двох лебедів з водойми у Стрийському парку та одного – з Левандівського озера.

Учора мешканці викликали службу порятунку, але зробили це завчасно, адже лебедів ми мали виловлювати пізніше, ближче до вечора. Через це з Левандівського озера виловили лише одного птаха, а інший втік. Це неправильно виконувати такі дії вдень, варто виловлювати лебедів, коли темніє і вони гірше бачать, що значно полегшить роботу працівників. Сьогодні ми плануємо виловити другого лебедя, щоб всіх птахів забрати на зимівлю», - зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ