Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лев Грицак очолив Трускавецьку організацію Партії регіонів

У суботу, 8 жовтня, в конференц-залі санаторію “Карпати” відбулася конференція Трускавецької міської організації Партії Регіонів. Розпочалася вона о 12.00 і тривала майже дві години. В роботі конференції взяло участь 18 делегатів. Під час конференції було обговорено ряд важливих для організації питань, прозвітовано про роботу ТМО ПР за останній період.

За пропозицією заступника голови Львівської обласної організації Партії регіонів п. Віктора Рогова, на посаду голови ТМО ПР було обрано Грицака Лева Ярославовича, міського голову Трускавця в 2002 – 2010 роках, генерального директора ТзОВ “Санаторій “Карпати”. За цю кандидатуру всі делегати проголосували одноголосно. Заступником голови ТМО ПР Лева Грицака обрано депутата ТМР від Партії регіонів Святослава Павлечка.

Нагадаємо, що Трускавецька міська організація Партії Регіонів має трьох своїх представників у міській раді – двох депутатів-списочників (Святослав Павлечко та Володимир Симович) і одного депутата-мажоритарщика (Василь Белз). Також ПР має представника у виконавчому комітеті – Сергія Вронського. Партія має розбудовану структуру, окрім міської організації в місті діє ряд первинних партійних осередків. Лев Грицак на виборах 2010 року балотувався на пост міського голови Трускавця від Партії регіонів як член цієї політичної сили та зайняв третє місце (відрив від переможця – менше двохсот голосів: 2 372 у Р. Козира, 2 249 у Є. Юника та 2 186 у Л. Грицака).

protruskavets.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ