Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лідери відпочинково-оздоровчої галузі сертифікуються у ДП «Львівстандартметрологія»

У ці передсвяткові дні ТзОВ «Відпочинково-оздоровчий комплекс «Вернигора» ("Модричі") отримав в органі з сертифікації систем управління ДП «Львівстандартметрологія» сертифікат згідно вимог ДСТУ ISO 9001:2015.

Санаторій «Вернигора» – відпочинково-оздоровчий комплекс поблизу Трускавця, який збудований у 2012 році і неодноразово посідав в національних конкурсах перші місця як кращий заміський готель сімейного типу. Комплекс розташований в лісовій зоні, що дає пацієнтам санаторію можливість щоденно насолоджуватись природою, здійснювати пішохідні та велосипедні прогулянки, а цілюще повітря соснових лісів служить чудовим доповненням для проходження оздоровчих процедур. Уважне ставлення до переживань і скарг хворих, до всього, що їх хвилює і тривожить – основні принципи, якими керуються медичний і обслуговуючий персонал санаторію.

«Модричі» - один з найпотужніших реабілітаційних центрів в Україні, який надає повний спектр реабілітаційних та санаторно-курортних послуг, включно з навчанням соціально-побутовим навичкам, рекреацією і заняттям спортом. Місія якого – створити усі умови для максимального відновлення, адаптації, інтеграції у суспільство людей з інвалідністю та ветеранів і бійців ООС.

Очевидно, що для успішної роботи закладів санаторно-курортного лікування потрібна ефективно функціонуюча система управління, котра допомагає раціонально використовувати всі наявні ресурси підприємства та досягати найвищого рівня задоволення пацієнтів. Саме цим зумовлене прагнення керівництва санаторію «Вернигора» впровадити в його діяльність найсучасніші методи менеджменту, які дають можливість успішного розвитку організації, а також допомагають досягнути конкурентних переваг на ринку.

Детальнішу інформацію та консультацію щодо здійснення сертифікації можна отримати у відділі оцінки відповідності і якості (сертифікація систем управління) ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Князя Романа, 38
тел. (032) 261-40-44
E-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ