Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

lifecell та Львівська ОДА підписали меморандум

16 вересня оператор мобільного зв’язку lifecell та Львівська ОДА підписали Меморандум про співробітництво між оператором та облдержадміністрацією з метою сприяння стратегічному телекомунікаційному прогресу області, туристичній та інвестиційній привабливості Львівщини через якнайшвидше забезпечення якісного 3G+ покриття складної місцевості: невеликих доріг і селищ, гірських районів тощо. Повідомила Ольга Муха, PR департамент lifecell.

Меморандум про телекомунікаційне співробітництво було укладено 14 вересня цього року в приміщенні Львівської ОДА. З боку lifecell документ підписали Головний виконавчий директор Бурак Ерсой та Директор мобільної мережі оператора Махмут Шериф, від облдержадміністрації підпис поставив Голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Львівщина, яка продовжує швидко нарощувати свій інноваційний та туристичний потенціал, стала першим регіоном, з яким оператор lifecell уклав угоду про співробітництво у сфері технологічного розвитку, впровадження інноваційних розробок та покращення найсучаснішої мережі мобільного зв’язку третього покоління на території всієї Львівської області, включаючи другорядні автомобільні дороги, невеликі селища, райони зі складним рельєфом тощо.

Бурак Ерсой, Головний виконавчий директор lifecell зазначив: «Ми з радістю стали підписантами Меморандума про телекомунікаційний розвиток Львівщини, адже впевнені, що туристична інфраструктура регіону вкрай потребує доступу до сучасних телекомунікаційних технологій, зокрема мобільного зв’язку нового покоління. Мобільний інтернет дозволяє будь-де і будь-коли отримувати всю необхідну інформацію: мапу міста, опис визначних пам’яток, фото і відеоконтент. Ми зробимо все від нас залежне, щоб високошвидкісний мобільний інтернет від lifecell був доступний кожному мешканцю Львівської області у кожному її куточку. Доступ до мобільного спілкування не тільки стимулюватиме розвиток інформаційного суспільства та бізнеса, але й підвищить якість життя в регіоні в цілому».

Олег Синютка, Голова Львівської ОДА, зауважив: «Львівщина – перша в Україні область, яка підписує спільну угоду про розвиток і покращення мережі мобільного зв’язку. Для нас сьогодні надзвичайно важливим є якісний і швидкий Інтернет упродовж усіх ділянок доріг і протягом усього трафіку. Відтепер ми можемо стверджувати, що на Львівщині буде найякісніший зв'язок».

Підписання Меморандуму з Львівською ОДА стало логічним продовженням співробітництва компанії з регіоном. Адже lifecell був першим оператором, який у травні 2015 року почав розгортати мережу третього покоління, стартувавши саме зі Львова. З того часу покриття lifecell постійно і динамічно зростає. На сьогоднішній день 3G+ мережа доступна для 77% населення, що мешкає на території Львівської області, і загалом для майже 22 мільйонів українців в 2290 містах і населених пунктах України. При цьому в 1007 містах і населених пунктах lifecell залишається єдиним оператором, що надає найсучасніший зв'язок третього покоління 3G+.

lifecell – український оператор, що надає справжню свободу спілкування, в першу чергу через високошвидкісний мобільний інтернет. За допомогою доступного 3G+ інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів, незалежно від віку чи знань технологій.

100% акцій оператора належать Turkcell – турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Мережа оператора lifecell покриває 98,9% території України. Станом на кінець другого кварталу 2016 року, активна абонентська база lifecell становить 9,7 мільйона користувачів.

Як дата-оператор і лідер ринку з проникнення смартфонів і 3G-пристроїв, lifecell пропонує тарифи та послуги, найбільш зручні і вигідні для користувачів «розумних» пристроїв.

lifecell – єдиний оператор ринку, що розгортає мережу третього покоління на основі сучасної технології 3G+, яка є останнім досягненням у розвитку 3G і здатна підтримувати максимальну швидкість завантаження до 63,3 Мбіт за секунду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ