Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Лікарі України та КНР провели спільний телеміст

Фото: МОЗ
Фото: МОЗ
Фото: МОЗ
Фото: МОЗ
Фото: МОЗ
Фото: МОЗ
1/3
Як повідомили у прес-службі МОЗ, 21 квітня лікарі України та Китайської Народної Республіки провели спільну відеоконференцію, під час якої мали змогу поділитися досвідом щодо лікування хворих на COVID-19.

Відтак, провідні українські експерти з анестезіології, інфекційних хвороб, акушерства та сімейної медицини, а також практикуючі спеціалісти мали нагоду поставити нагальні питання  китайським колегам щодо клінічних протоколів та застосування різних експериментальних методів боротьби з пандемією коронавірусу.

Обидві сторони погодилися з тим, що масштаб онлайн телемостів між лікарями України та КНР необхідно розширювати та проводити такі зустрічі на постійній основі. Такий обмін досвідом у лікуванні коронавірусної інфекції дозволить обом країнам ефективніше протистояти хворобі.

Зазначимо, минулого тижня Міністр охорони здоров’я Максим Степанов провів онлайн-зустріч із послом Китайської Народної Республіки паном Фань Сяньжунь, під час якої сторони домовились щодо посилення співпраці у боротьбі з епідемією, зокрема, про проведення спільних телемостів за участю провідних лікарів з метою обміну практичним досвідом щодо лікування COVID-19.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у КНР вакцина від COVID-19 пройшла успішне тестування на мавпах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ