Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лікарня відновного лікування чекає відповіді Олійника

Якщо сьогодні, 17 січня, голова ЛОДА Петро Олійник до 16 години не надасть гарантій Львівській обласній лікарні відновного лікування щодо постійного приміщення лікарні, то представники лікарні напишуть заяву про відкликання тристоронньої мирової угоди – про це „Гал-іnfo” повідомила голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування Ірина Платок.
За її словами, працівники лікарні сьогодні напишуть заяву для відкликання тристоронньої мирової угоди, якщо Петро Олійник не надасть гарантій щодо постійного приміщення лікарні відновного лікування.
Як зазначила Ірина Платок, завтра у Господарському суді мають затвердити тристоронню мирову угоду. „Угоду підписали лише дві сторони – Львівська обласна лікарня відновного лікування та ТзОВ „Зелений бір”. – сказала голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування. – З ЛОДА підпису не було, тільки усні гарантії”.
Нагадаємо, що 10 січня між працівниками Львівської обласної клінічної лікарні відновного лікування, адміністрацією ТзОВ «Зелений бір» та владою області було підписано тристоронню мирову угоду щодо вирішення питання з приміщенням на вул. Лікарській, 8 у смт. Брюховичі. Основним пунктом даної угоди є те, що Львівська обласна влада зобов’язана до десятого березня цього року перевести лікарню в нове приміщення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ