Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лісопарк "Погулянка" отримає земельну документацію

Сьогодні, 17 лютого, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили ЛКП «Зелений Львів» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки для збереження та використання ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Лісопарк «Погулянка», інформує кореспондент Гал-інфо.

Відтак, депутати затвердити ЛКП «Зелений Львів» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 99,9120 га, у тому числі площею 0,0481 га у межах червоних ліній, обмежену вул. П. Шафарика, житловою забудовою на вул. Пасіки Галицькі, територією ЛМКП «Рембуд» на вул. Півколо, 14, територією товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерконтракт» на вул. Півколо, 14, територією товариства з обмеженою відповідальністю «Львівський дослідно-експериментальний механічний завод» на вул. Жасминовій,5, житловою забудовою на вул. Зеленій, житловою забудовою на вул. Олени Теліги, житловою забудовою на вул. О. Ольжича, територією закритого акціонерного товариства «Львівський виноробний завод» на вул. Погулянці, 26, вул. Погулянкою, територією Львівського національного університету ім. Івана Франка на вул. М. Черемшини, 44, житловою забудовою на вул. Пасічній, житловою забудовою на вул. Дж. Вашингтона, житловою забудовою на вул. П. Шафарика, у постійне користування для збереження та використання ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Лісопарк «Погулянка» (для збереження та використання пам’яток природи місцевого значення «Лісопарк «Погулянка») за рахунок земель природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення.

Депутати встановили ЛКП «Зелений Львів» обмеження відповідно до законодавства України на користування земельною ділянкою ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Лісопарк «Погулянка» заборонивши зміну цільового призначення земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ