Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Бюро спадщини» очолила Стефанія Топилко

ЛКП «Бюро спадщини» очолила Стефанія Топилко, яка раніше вона працювала заступницею керівника цього комунального підприємства.

Попередній директор ЛКП Павло Богайчик завершив роботу на посаді у минулу п’ятницю, 12 липня.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Стефанія Топилко  родом з міста Броди на Львівщині. У 2015 році закінчила Бродівську ЗОШ №4 з відзнакою і вступила до НУ “Львівська політехніка” на спеціальність “Будівництво та цивільна інженерія”, отримавши диплом магістра у 2020 році. У 2021 році вступила на спеціальність “Право” у тому ж університеті та завершила навчання у 2022 році.

Роботу у сфері культурної спадщини розпочала у 2019 році зі стажування в управлінні охорони історичного середовища за програмою “Перший кар’єрний крок” Львівської міської ради, а з грудня 2019 по жовтень 2022 року працювала там на посаді провідного спеціаліста, займаючись супроводом реставраційних робіт. 

З листопада 2022 по листопад 2023 року обіймала посаду начальниці відділу науково-проєктної та науково-дослідної документації у Міністерстві культури та інформаційної політики України. У листопаді 2023 року повернулася до Львова та працювала на посаді заступниці директора ЛКП “Бюро спадщини”. 

«Зараз ми зосередимося на сталій реалізації програм співфінансування та виконання зобовʼязань  у межах наших проєктів. Важливо тримати той рівень, який формував Павло Богайчик з початку своєї роботи в Бюро. Крім того, Бюро є досить молодою інституцією, тому важливо внести нові ідеї для розвитку нашої організації. Ми плануємо активно працювати над підвищенням обізнаності громадськості про нашу культурну спадщину, залучати більше молоді до проєктів з її збереження та відновлення. Також плануємо розширювати нашу співпрацю з міжнародними партнерами для впровадження міжнародних практик у сфері охорони спадщини. Ми готові до нових викликів і впевнені, що разом з командою зможемо досягти поставлених цілей”, – поділилася Стефанія Топилко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ