Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМО ГП „Пора” підтримує колектив КП „Львів ТБ”

Львівська міська організація громадянської партії „Пора” висловила свою підтримку працівникам „Львів ТБ” у зв’язку із припиненням фінансування телекомпанії головою Львівської облради Михайлом Сендаком. Про це заявила прес-служба ЛМО ГП „Пора”.
Текст заяви подаємо нижче:
„Ми висловлюємо солідарність із працівниками телекомпанії у захисті своїх прав на свободу слова та спротиві брутальному адміністративному тиску з боку голови Львівської облради Михайла Сендака.  Авторитарні  дії людини, що займає таку посаду, не можуть пройти повз увагу громадськості. Така поведінка Михайла Сендака означає спробу контролювати вибори у Львові і вимагає від Львівської громади негайної відповіді.
Жодна  влада не може порушувати права медій на вільне висвітлення подій і маніпулювати думкою громадян. Будь-які спроби втручання у незалежну діяльність преси створюють умови для нечесного перебігу виборів і зазіхають на волевиявлення львів’ян.
Ми не можемо бути осторонь, коли порушують права інших!”
  Львівська міська організація громадянської партії „Пора” звернулася також до журналістських колективів Львова із закликом виявити солідарність і приєднатись до страйку працівників телекомпанії  „Львів ТБ” та закликала громадські організації і партійні осередки прослідковувати діяльність Михайла Сендака для захисту вільних виборів та незалежності преси у нашому місті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ