Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛМР пропонує компенсацію відсотків за кредитами додатково до держпрограми

Як повідомили 7 липня Гал-0нфо у прес-службі ЛМР, державна програма ʺ5−7-9ʺ дає можливість знизити відсотки за кредитами і зробити їх доступнішими для бізнесу. Синхронізувавши міську програму відшкодування відсотків з державною програмою ʺ5−7-9ʺ, частину фінансового навантаження, яке лягає на підприємців, могла б відшкодувати міська рада.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Так, за словами міського голови Львова Андрія Садового, це свідомий крок, щоб у банків було більше стимулу видавати дешеві кредити львівським підприємцям, які постраждали від кризи.

ʺБагато підприємців мабуть чули про програму пільгових кредитів ʺ5−7-9ʺ. Львів пішов ще далі.

З 8 липня Міський Центр підтримки підприємництва консультуватиме і буде проводити навчання — як написати заявку до банку та яким критеріям треба відповідати.

Львівська міська рада пропонує компенсацію відсотків за кредитами ДОДАТКОВО до державної програми. Для цього треба ще затвердити відповідні зміни на сесії. Таким чином ми покращимо умови кредитування для бізнесу. Це свідомий крок, щоб у банків було більше стимулу видавати дешеві кредити нашим підприємцям, які постраждали від кризи.

Вже більше інформації дамо в середу, після підписання меморандумуʺ, — зазначив мер на свої сторінці у Facebook.

Додамо, вже завтра, 8 липня, місто планує підписати меморандум співпраці із Фондом розвитку підприємництва і банками, які беруть участь у державній програмі ʺ5−7-9ʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ