Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР прийняла два рішення для підтримки малого і середнього бізнесу, - Лопачак

У структурі податкових надходжень до міського бюджету Львова податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) сьогодні становить левову частку — 64%. Тому, щоб допомогти підприємцям, сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали відразу два рішення.
фото - facebook.com/markiyan.lopachak

Про це написав секретар ЛМР Маркіян Лопачак у Facebook.

Перше — затвердили зміни в положення про відшкодування бізнесу частини відсотків за кредитами. Зокрема, збільшили термін кредитування та допрацювали порядок перерахування коштів банкам.

Друге — вдосконалили програму ваучерної підтримки малих підприємств та фізичних осіб-підприємців. Вона передбачає компенсацію бізнесу за витрати на розвиток (енергозбереження, маркетингові, консультаційні, брендингові, рекламні та інші потреби).

Подавши заявку у міську раду, підприємці зможуть повернути собі 50% витрачених коштів (але не більше, ніж 50 тисяч гривень).

Однак, є умови: підприємство чи підприємець мають бути зареєстровані на території Львівської ОТГ, не повинні мати жодної податкової заборгованості і мусять виготовляти якусь продукцію. Заявки розглядатиме спеціальна комісія, створена в ЛМР з числа депутатів і працівників виконавчих органів ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ