Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР збільшила кількість працівників критично важливих напрямків

Сьогодні на сесії Львівської міськради погодили збільшити чисельність працівників критично важливих напрямків у зв’язку з новими повноваженнями. Йдеться про управління соціального захисту, районні адміністрації та управління у справах ветеранів.
Фото ЛМР

Як повідомляє пресслужба, управлінню соціального захисту додають 50 ставок та ще 40 ставок – в усі шість районних адміністрацій. Саме ці працівники потрібні для того, аби забезпечити можливість встановлення факту постійного догляду військовозобов’язаними за своїми хворими родичами чи родичами з інвалідністю, які потребують такого догляду за висновком лікаря.

Також є велике навантаження на тих працівників, які відповідають за всі організаційні процеси для відшкодування руйнувань, заподіяних ракетними ударами: від виїзду на місце руйнувань і надання консультацій мешканцям, до участі у подальших зустрічах з мешканцями і розгляд та опрацювання документів на відшкодування.

«Це ті нові повноваження, які поклала держава на місцеві ради. Тому нам критично не вистачало працівників, які би змогли забезпечити виконання цієї роботи. Адже заяв і звернень щодо цього є дуже багато, і за кожним цим зверненням потрібно опрацювати інформацію і провести усі потрібні обстеження», - наголосив керівник міського управління соціального захисту Олексій Неділя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ