Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО УРП „Собор” сьогодні знов пікетувала управління юстиції

Сьогодні, 2 лютого, під стінами Львівського обласного управління юстиції близько десяти представників ЛОО УРП „Собор” вимагали відставки начальника Львівського обласного управління юстиції. Причиною пікету стала реєстрація органами юстиції, за словами пікетувальників, партії-„клона” УРП „Собор”. „Це обмежує права та свободи громадян, які об’єдналися в партію, особливо в період виборів, оскільки незаконно зареєстрована партія намагається присвоїти собі всі заслуги УРП „Собор”, – сказав у коментарі „Гал-info” екс-голова ЛОО УРП „Собор” Ростислав Новоженець. За його словами, Анатолій Матвієнко, залишивши після з’їзду 22 жовтня в себе свідоцтво та печатку партії, ввів в оману органи юстиції, проте вина останніх, на думку Ростислава Новоженця, полягає в тому, що вони не завдали собі клопоту перевірити подані документи.
ЛОО УРП „Собор” подала позовні заяви до шести районних судів Львівської області щодо ліквідації партії-„клона” та повернення ЛОО УРП „Собор” законної реєстрації.
За словами Ростислава Новоженця, такі акції сьогодні відбувалися в багатьох областях України, а також у Києві під стінами Міністерства юстиції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ