Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛОВА підписала новий меморандум: розвиватимуть сферу медицини

Метою підписання меморандуму є покращення рівня знань і вмінь медичних працівників області з проведення реанімації і надання екстреної медичної допомоги.

25 квітня, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький підписав меморандум про співпрацю та взаємодію з всеукраїнською громадською організацією «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги».

Як повідомили під час зустрічі, підписання меморандуму передбачає сприяння створенню системи підготовки, підвищення кваліфікації кадрів, які працюють у сфері медичного забезпечення постраждалих в надзвичайних ситуаціях або професійна діяльність яких потребує навичок надання невідкладної медичної допомоги та здійснення реанімаційних заходів, розробку навчальних програм і методик призначених до використання відповідними рятувальними службами, лікарями-фахівцями, а також широким колом громадськості.

Як розповів голова організації Ігор Збишко, в Україні вони представляють Європейську раду реанімації, Європейську спілку лікарів невідкладних станів, а також Американську спілку парамедиків.

«Ми є в Україні професійною експертизою у питаннях менеджменту критичних пацієнтів, а саме навчальних програм, зміни в нормативних базах тощо. Також ми надзвичайно тісно співпрацюємо з міністерством охорони здоров'я України для якісної трансформації екстреної медицини. У нас є системна співпраця зі східними регіонами України, але ми також хочемо Львівщині допомогти, тому цей меморандум передбачатиме подальшу нашу співпрацю». –  Наголосив Ігор Збишко.

Також у межах зустрічі обговорили питання подальшого системного гуманітарного співробітництва та майбутні спільні проєкти відновлень відділень екстреної медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ