Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛОВА відправить допомогу у Херсонську область

Начальник Львівської ОВА також звернувся до всіх, хто перебуває на територіях, які постраждали через підрив ГЕС.
Фото: ЛОВА

Максим Козицький повідомив, яку допомогу передадуть з Львівщини у Херсонську область, та наголосив, що у нашій області нададуть дах над головою, їжу, одяг, психологічну та іншу допомогу людям, які живуть у постраждалих районах і вагаються, чи їм є куди їхати.

Наразі у Херсонській області підтоплені 29 населених пунктів. Зазначається, що за ніч вода в обласному центрі піднялася на 1 метр, ситуація може погіршитися, але люди не хочуть евакуйовуватися і готові залишитися просто неба – з надією, що рівень води спаде.

"Щоб підтримати місцевих, завтра відправимо з нашої області вантажівку з допомогою. У Херсонській області гостро стоїть питання питної води, отримуємо повідомлення, що дехто навіть почав на цьому спекулювати, відтак, ми передамо 700 комплектів засобів для очищення води. Крім того, відправимо 10 теплових гармат, за допомогою яких люди зможуть швидко осушити приміщення, де вода зійде", - повідомив Максим Козицький.

Він додав, що у Львівській області напоготові усі служби та прихистки, але наразі в нашу область не прибув ще жоден евакуаційний потяг з людьми, які постраждали через підрив Каховської ГЕС, лише декілька сімей приїхали своїм транспортом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ