Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ложкін відмовився від посади першого віце-прем'єра - нардеп

Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін відмовився бути першим Віце-прем'єр-міністром. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко, передає УНН.

"В.Гройсман заявив на фракції БПП про те, що він не готовий бути Прем'єр-міністром в ситуації, коли йому не дають призначити в Кабмін тих кандидатів в міністри, кого він хотів запропонувати.

Конфлікт розгорнувся на фоні того, що Петро Порошенко, після відмови Бориса Ложкіна бути першим Віце прем'єр міністром рекомендував призначити в якості контролера за роботою прем'єра - Віталія Ковальчука", - написав нардеп.

Гройсман відмовився очолити Кабмін

За словами А.Геращенка, В.Гройсман був категорично проти призначення В.Ковальчука і "заявив про відмову в такому випадку очолювати Кабінет міністрів".

Раніше народний депутат України Мустафа Найєм повідомив, що спікер парламенту Володимир Гройсман відмовився від поста Прем'єр-міністра України після переговорів з Президентом України Петром Порошенко і чинним главою уряду Арсенієм Яценюком.

Нагадаємо, представник Президента у парламенті, народний депутат від БПП Степан Кубів сказав, що Президент України Петро Порошенко розпустить парламент, якщо цього тижня не буде сформовано коаліцію.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ