Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Луганщину обстріляли 32 рази, є поранені серед мирних мешканців

За вчорашній день (15.01) та минулу ніч населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області зазнали 32 обстрілів, у тому числі з артилерії, мінометів та «Градів». В зоні ураження вогню бойовиків опинилися Трьохізбенка, Кримське, Станиця Луганська, Щастя, Світличне, Чорнухине. Про це на своєму сайті повідомив Геннадій Москаль.

"Світличне обстріляли кілька разів, востаннє – сьогодні над ранок, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - Реактивні снаряди від «Градів» вибухали прямо в центрі села, пошкоджені три житлові будинки, один зруйнований. Осколкові поранення отримала місцева 66-річна жінка, її вже відправили в лікарню. Один із пошкоджених будинків зайнявся, на місце виїхала пожежна бригада. Зараз у селі немає світла, оскільки вибуховими хвилями обірвані електропроводи. Обстріл вівся з боку Кіровська, де засіли козаки так званого «всевеликого войска донского».

А в Світличному живуть нащадки таких же донських козаків, заселених сюди ще імператрицею Катериною. Така-от «братська підтримка» по-козацьки – реактивними снарядами з «Градів»".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ