Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко призначена представником президента в Раді

Заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко призначена представником президента у Верховній Раді України. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав начальник інформаційного департаменту Адмінстрації президента України Володимир Горковенко.

"Ірина Луценко попрацює Артуром Герасимовим. Вона стала представником Президента в парламенті. Кандидатуру запропонував Петро Порошенко", - повідомив він.

Нагадаємо, народний депутат, представник президента у Верховній Раді Артур Герасимов обраний главою парламентської фракції "Блоку Петра Порошенко".

Як повідомлялося, Ігор Гринів, що очолював раніше фракцію БПП, вирішив залишити цю посаду, про що 23 березня заявив заступник голови фракції Сергій Березенко. Після цього в "Блоці Петра Порошенко" називали три кандидатури, які розглядалися на місце глави фракції - першого віце-спікера парламенту Ірини Геращенко, народного депутата Ірини Луценко та Артура Герасимова. Однак пізніше і Геращенко, і Луценко спростували свої наміри очолити фракцію БПП.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ