Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Луцький міський голова Ігор Поліщук започатковує онлайн прийоми громадян

Про це повідомили 23 березня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Ігор Поліщук

Нині ми живемо у час пандемії Covid-19, що змушує змінювати звичні для нас речі, призводить до певних обмежень. У зв’язку з цим, Луцька міська рада усіма можливими способами реагує на проблеми та потреби жителів громади. Ідучи в ногу з часом, постійно знаходить і впроваджує зручні сучасні технологічні сервіси для відповідного реагування та вирішення нагальних питань.

Саме тому, разом із традиційним прийомом громадян, міський голова Ігор Поліщук запроваджує і онлайн прийом через програму Zoom. Він відбуватиметься у першу п’ятницю місяця з 11.30 до 13.00 год.

З 11:30 до 12:30 міський голова спілкуватиметься з мешканцями громади через програму Zoom. По завершенню, на звернення, які не потребують уточнення, надасть відповіді в прямому ефірі на особистій сторінці у мережі Facebook (www.facebook.com/ihor.polishchuk).

Запис на прийом здійснюватиметься шляхом заповнення на офіційному сайті Луцької міської ради заяви встановленої форми не пізніше, ніж за два дні до дати його проведення. Вона повинна містити: прізвище, ім’я, по батькові громадянина, контактні дані (місце проживання, електронна пошта, номер телефону), стислий опис суті питання.

Записатись на прийом можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ