Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів – у "жовтій" карантинній зоні: нові умови

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий 26 квітня під час брифінгу за результатами засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо переходу Львівщини та Львова до "жовтої" зони карантинних обмежень.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Так, відсьогодні знову працюють усі магазини та ТРЦ, заклади громадського харчування, заклади культури (заповнення на 50%). Відзавтра в громадському транспорті відновлюють пільги на перевезення, однак вони діятимуть винятково з 11 до 16 год. А з 5 травня за шкільні парти повернуться учні 5-11 класів, також відновлять позашкілля.

"Міська комісія з надзвичайних ситуацій адаптувала свої рішення відповідно до “жовтої” зони. Але я благаю не забувати про здоровий глузд. У лікарнях справді є вільні ліжка. Їх буде ще більше, бо це політика міста – збільшувати фонд ліжко-місць. Але, разом з тим, наші реанімації переповнені. Державна комісія своїм позачерговим рішенням не може зупинити поширення епідемії. І ми за один день не стали всі здоровими і захищеними. Тому я прошу всіх бути обережними. Уникайте місць скупчення людей. Бережіть себе та своїх близьких", – зазначив міський голова на своїй сторінці у Facebook.

Водночас у місті продовжено дію карантину до 30 червня. Заборонено роботу нічних клубів. Рекомендовано не проводити масові події.

Нагадаємо, Львів перебував у "червоній" карантинній зоні з 25 березня. Натомість жорсткий карантин ввели з 19 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ