Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львів налагоджуватиме медичну співпрацю із провідними американським університетами

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із генеральним директором компанії Solve.Care Прадіпом Гоелем. Під час зустрічі обговорили можливості співпраці.

Про це повідомляють в ЛМР. 

«Наша ідея – спочатку вибудувати систему людяності НЕЗЛАМНІ, яка буде допомагати всім українцям, а в подальшому ділитись нашим досвідом із іншими містами України. Також думаю, що наші знання будуть корисними й для фахівців різних країн світу. Ми маємо унікальні результати, адже ми дуже швидко розвиваємось», – розповів мер Львова.

Мер Львова зазначив, що Львів щодня приймає нових поранених, цивільних та військових, тому спеціалісти щодня стають кращими заради людей, які потребують допомоги.

«Є велика різниця між тим, як війна виглядає ззовні, а як це є насправді тут, всередині країни. Тому ми приїхали сюди, щоб поговорити особисто, дізнатись про ваші потреби і допомогти, якщо це в наших силах. Вже бачу, що ми можемо налагодити співпрацю Львова з провідними американськими університетами, з якими у нас вже є тісна взаємодія і які можуть бути корисними для вас. Можна навіть розробити спеціальні програми: навчальні, обміну досвідом, консультування в питаннях оперування, протезування, тощо», – сказав Прадіп Гоел.

Окрім того Олена Гунько, керівниця міського управління ІТ, розповіла гостеві про медичні стартапи, які представили у Львові в межах Міжнародного форуму реабілітації. Йдеться про розробки для полегшення фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців та цивільних, які постраждали внаслідок бойових дій. Ідея з розвитку цих проєктів зацікавила директора Solve.Care, тож він пообіцяв знайти варіанти, як допомогти цим стартапам розвиватись: залучення людей, коштів, тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ