Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів не має довгострокових угод з полігонами

Львів досі не має довгострокових угод, підписаних із власниками сміттєвих полігонів. Про це сьогодні, на прес-конференції у Львові, заявив міський голова Андрій Садовий.

«Ситуація із вивезенням сміття у Львові стабільна, але у нас нема довгострокових угод, підписаних з тими чи іншими полігонами. Ми маємо величезні складнощі кожного дня, тому що полігони відмовляються співпрацювати з містом. Але кожен день  ми вивозимо зі Львова 550-600 тонн відходів, і це дуже складно. Ті полігони, які активно приймали сміття, нині не мають великого бажання для продовження співпраці» - сказав Андрій Садовий.

Додамо, що учора, 7 лютого, у Києві відбулась робоча зустрічі під головуванням Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо проблеми поводження із твердими побутовими відходами у Львові та стану виконання робіт щодо наведення порядку на Грибовицькому сміттєзвалищі. 

Під час наради міський голова Львова Андрій Садовий зауважив, що залишається актуальною проблема вивезення сміття зі Львова. За його словами, потрібні постійні гарантовані угоди щодо вивезення твердих відходів на інші полігони.

Нагадаємо, що 27 січня, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман приїздив до Львова, щоб врятувати Львів від сміття.

За результатами візиту Львів був очищений від сміття. Загалом було вивезено близько 1,5 тис. тонн сміття з 280 майданчиків. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ