Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів отримав 7 трансформаторів для екосистеми НЕЗЛАМНІ

Вартість обладнання близько 10 млн грн. Його місту надали безкоштовно. Трансформатори зможуть використовувати для забезпечення потреб розвитку екосистеми НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Про ц е повідомили у ЛМР.
Фото: ЛМР

За словами Юрія Теліпського, керівника Львівського комунального підприємства «Львівське міжміське бюро технічної інвентаризації», у лютому місто звернулось до української компанії GoLocal, яка разом з GIZ займається енергозабезпеченням України, з потребою у трансформаторах. Вони надали Львову 7 трансформаторів для будівництва трансформаторної підстанції, яка покриватиме потреби екосистеми реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

За даними комунального підприємства «Львівсвітло», місто отримало три трансформатори потужністю 1600 кВА та чотири – 1000 кВА. Загалом вони даватимуть близько 7 мегаватів потужності.

«Ми дуже вдячні нашим партнерам за таку цінну та корисну для нас допомогу. Вона посилить енергетичну стійкість міста. Це обладнання ми отримали безкоштовно, а на його придбання нам довелося б витратити близько 10 мільйонів гривень із бюджету міста», – розповів керівник Львівського комунального підприємства «Львівсвітло» Андрій Панас.

Це вперше місто отримало обладнання завдяки компанії GoLocal. Тепер у Львівській міськраді працюють над розширенням співпраці з українською компанією в посиленні енергетичної стійкості.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ