Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів поглиблюватиме співпрацю з містами В’єтнаму

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/4
Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з послом Соціалістичної Республіки В’єтнам Нгуєном Хонгом Тхачем. Обговорили можливості для поглиблення співпраці, зокрема – у туристичній та економічній сферах. Про це повідомили 7 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Ваш візит – це історична подія для нас. Раді вітати вас у місті. Вірю, що цей візит буде поштовхом до поглиблення співпраці між Львовом та містами В’єтнаму. Скажімо, львівські підприємці дуже зацікавлені в нових можливостях для розвитку. Також було б чудово мати прямий авіарейс зі Львова до Ханоя чи іншого міста В’єтнаму", – зазначив Андрій Садовий.

Пан посол у Львові – вперше, візитом задоволений. "Ми щасливі бути у Львові. Гадаю, після першого візиту до Львова буде багато інших", – відзначив Нгуєн Хонг Тхач.

Опісля бізнес-омбудсмен Львова Сергій Кіраль коротко презентував пану послу проєкти державно-приватного партнерства, для реалізації яких місто шукає потенційних інвесторів, та запросив долучитися в’єтнамські компанії.

Зазначимо, що надалі Нгуєн Хонг Тхач має заплановану зустріч із львівськими експортерами та імпортерами.

Нагадаємо, у 2018 році у Львові масштабно відсвяткували День В’єтнаму.

Довідка

Нгуєн Хонг Тхач – надзвичайний і повноважний посол Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні з грудня 2020 року, одночасно акредитований у Молдові. Раніше в різні роки працював у сфері журналістики, в Міністерстві закордонних справ В’єтнаму, Посольстві В'єтнаму у США, Центральному комітеті партії з питань зовнішніх зв'язків, а також був послом В'єтнаму в Ірані, одночасно акредитованим у Сирії та Іраку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ