Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів пропонує ухвалили програму пільгового кредитування житла для учасників АТО

Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував прийняти на рівні Уряду програму пільгового кредитування житла для бійців АТО та їхніх сімей. Про це він зазначив під час зустрічі з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мер Львова повідомив, що Львів взяв на себе зобов’язання із забезпечення житлом окремих категорій учасників АТО та членів їхніх сімей – місто виділило кошти і будує будинок на 53 квартири, вже закуплено і вручено ордери на 19 квартир, також планується купівля ще 20 квартир. Однак, героїв, якій пройшли зону бойових дій, у Львові тисячі. Відтак, важливою є підтримка держави у питаннях соціального забезпечення та реабілітації військових.

«Місто Львів взяло на себе чітке зобов’язання по забезпеченню житлом окремих категорій громадян, які так чи інакше мають відношення до військових дій на сході України – це сім’ї, які залишилися без годувальника, це бійці, які втратили працездатність, це діти сироти-учасники АТО, які не мають батьків. На даний момент Львівська міська рада виділила кошти для будівництва будинку на 53 квартири для зазначених сімей. У планах міста закупити ще 20 квартир. Однак, місто має сьогодні тисячі людей, які пройшли зону бойових дій, і ми не можемо для них усіх виділити квартири», - зазначив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ