Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів прийматиме ХІV міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків “Меморіал О. Дем’янюка”

ХІV міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків “Меморіал О. Дем’янюка” відбудеться у Львові 19 січня 2013 року. Традиційно, вже багато років поспіль cаместаровинне містоЛьвів розпочинає міжнародний зимовий змагальний сезон в пам’ять відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпійських Ігор 1980р. в м. Москві, який трагічно загинув в 1999 році, повідомили організатори.

Турнір проводиться під музичний супровід та щорічно збирає 100-150 учасників та багато глядачів, що можуть спостерігати ємоції боротьби спортсменів у безпосередній близькості. В «Меморіалі -2013» попередню згоду на участьдали представники Словаччини, Білорусі, Росії, Румунії та провідні атлети-стрибуни України. Серед них такі спортсмени як: Олександр Шустов (олімпієць,Чемпіон Європи 2010р.,RUS), Юрій Кримаренко (олімпієць,Чемпіон світу 2005р.,UKR), Нікіта Аніщенков (Чемпіон Європи серед юнаків 2011,RUS). Геращенко Ірина (Срібний призер чемпіонату світу серед юнаків 2011р.UKR),Олександр Нартов (олімпієць,Чемпіон Європи серед юніорів,фіналіст Чемпіонату Європи 2010,UKR) та багато інших..

Меморіал Дем'янюка включений у календар Європейської федерації легкої атлетики,а результати показані на цих змаганнях щорічно очолюють європейський та світовий топ-листи на початку зимового легкоатлетичного сезону.

В програмі змагань заплановано проведення науково-практичного семінару фахівців з легкоатлетичних стрибків, юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків.

СК«Висота» здійснить нагородження кращих спортсменів Клубу за 2012 рік. Ними визнані переможці та призери чемпіонатів Українив різних вікових категоріях: Дмитро Дем’янюк, Віктор Шаповал, Андрій Ільницький, Андрій Попович, Віктор Черниш, Анна Пилявець, Владислав Боровський,Христина Баранівська.

Серед глядачів буде проведено безкоштовний розіграш призів від спортивного клубу «Висота» і партнерів,а також туристичної путівки від компанії “Бумеранг”..

Розклад змагань

18 січня –приїзд команд

19 січня - 10:00 – початок змагань (юнацькі, юніорськікатегорії)

15:00 – Гран-прі (жінки)

16:30 – нагородження кращих спортсменів року

17:00 -Гран-прі (чоловіки)

Рекорди турніру

Чоловіки-231 см – Дмитро Дем’янюк(Україна)- 2010 рік

Жінки-195 см – Ірина Коваленко (Україна) – 2003 рік

Організатор змагань "Меморіал О.Дем’янюка" 2013, – Львівська міська громадська організація «Спортивний клуб»Висота».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ