Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів співпрацюватиме з Південною Кореєю - міськрада

Сьогодні, 6 листопада, під час візиту до Сеула міський голова Львова Андрій Садовий підписав меморандум з Корейською земельно-житловою корпорацією.

Меморандум має посилити співпрацю між Львівською міською територіальною громадою та Республікою Корея у відбудові і розвитку міста, повідомляє пресслужба ЛМР. 

Меморандум передбачає співпрацю у таких сферах відбудови і розвитку Львівської міської територіальної громади:

-   реалізація проєктів відбудови та розвитку міської інфраструктури у ЛМТГ;

-   реалізація проєктів міського планування та розвитку (у тому числі розумні міста);

-   розвиток міських промислових територій та будівництва індустріальних парків;

-   програми навчання і обміну знаннями для працівників Львівської міської ради;

-   інші сфери співпраці погоджені сторонами.

Нагадаємо, з 6 до 11 листопада у Сеулі, Республіка Корея, проходить «1-а Програма обміну знаннями з питань співробітництва у сфері реконструкції». Сюди запросили українських урядників та представників місцевого самоврядування, наукової спільноти та бізнесу. Делегати матимуть зустрічі із корейськими фахівцями сфери розвитку міст та житлобудування з метою розробки планів проєктів, які можуть бути реалізовані згодом.

«1-а Програма обміну знаннями з питань співробітництва у сфері реконструкції» об’єднує лекційні та дискусійні сесії щодо національного земельного та міського розвитку, моделі розумного міста для збалансованого регіонального розвитку, інноваційні підходи та рішення для економічних незалежних міст. Також в рамках Програми відбудеться спеціальна конференція з глобального співробітництва щодо реконструкції після конфліктів та катастроф в епоху цифрових технологій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ