Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів стане фінальним містом акцій «Народної самооборони»

„Лідер „Народної самооборони” Юрій Луценко прибуде у Львів у 20-х числах березня, проте точнішої дати візиту ще немає”, – повідомила під час прес-конференції голова ЛОО „Вперед, Україно!”, виконавчий секретар Координаційної ради „Народної самооборони” у Львівській області Юлія Лукіна.
За її словами, сам лідер „Народної самооборони” захотів, щоб Львів став завершальним містом проведення зустрічей з громадянами лідерів „Народної самооборони” Юрія Луценка і Тараса Стецьківа.  „Розумієте, Львів є в якомусь сенсі рідним містом Юрія Луценка, оскільки він тут навчався, одружився, саме тому остання акція відбудеться у Львові», – сказала Юлія Лукіна.
Вона також повідомила журналістам, що уже створена Координаційна рада громадського руху у Львові, до якої на рівних правах входять відомі люди, які підтримують громадське об’єднання. Члени ради, умовно кажучи, входять у Раду на рівних правах, оскільки вона не має чіткої структури, бо не йдеться про політичну партію.
«На львівському рівні у «Народну самооборону» ввійшли представники знакових політичних сил, зокрема ведуться переговори з деякими представниками ЛОО «Нашої України», про співпрацю з якими є домовленість на 99%. Проте не йдеться про входження партії, а окремих її представників у Громадський рух. Також є офіційне рішення УНА-УНСО, яке було прийнятим на з’їзді. Мене таке рішення тішить, оскільки ця організація має певні структурні поділи, проте усі разом вони вирішили брати участь у «Народній самообороні». Участь у русі також беруть окремі представники ОУН-УПА, «Союзу лівих сил», представники організації чорнобильців, також приєдналась організація жінок-трудівниць «За майбутнє дітей», тобто я хочу сказати, що справді є великий інтерес до Громадського руху «Народна самооборона». Також скажу, що з нами співпрацює Роман Шухевич, а решту прізвищ поки що не буду називати», – зазначила виконавчий секретар Координаційної ради «Народної самооборони» у Львівській області Юлія Лукіна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ