Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів відвідають бельгійські музиканти

28 вересня 2018 р. у Львівські національній філармонії відбудеться концерт «Бельгія – Україна. Музика без кордонів».

У програмі:

Альберт Ґрісар. Увертюра до опери «Le Carillonneur de Bruges»
Едвард Ґріґ. Концерт для фортепіано з оркестром ля мінор
Борис Лятошинський. Симфонічна балада «Ґражина»
Август де Бук. «Відьомський шабаш»

Музичний супровід:

Марі Франсуа – фортепіано. Бельгійська піаністка Марі Франсуа почала грати на фортепіано у віці п'яти років. Вона отримала ступінь бакалавра в консерваторії Маастрихт у 2015 році. Нещодавно вона закінчила магістерську програму в Бельгії Цього року вона продовжує навчання в Антверпені у Відні.

Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії. Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії – це досвідчений творчий колектив, який береже кращі професійні традиції європейського музикування, демонструючи високий рівень естетичного смаку та професіоналізму.

Герман Енгельс – диригент. Герман Енгельс навчався в Інституті ім. Лемменса (м. Левен) та в консерваторіях Антверпену і Брюсселю. Герман Енгельс диригує в Бельгії та за кордоном. Він виступав на фестивалі Фландрії, Міжнародному молодіжному фестивалі в Байройті, Великодньому фестивалі у Празі, Музичній весні у Пряшеві (Словаччина) та ін. Також він керував оркестром при виконанні опери “Орфей” Вальтера Хюса у 1993р в Антверпені, Культурній столиці Європи.

Квитки можна придбати у касі філармонії або на їхньому сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ