Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів виграв 100 тисяч євро на реалізацію проєктів з інноваційними технологіями

В межах премії The European Capital of Innovation (Європейська столиця інновацій) Львів отримав 100 тисяч євро на реалізацію проєктів міста з використанням інноваційних технологій.

Про це стало відомо сьогодні під час церемонії нагородження конкурсу, що відбулась у Марселі (Франція), повідомляють у пресслужбі ЛМР. 

Заявку Львова на участь в конкурсі подавала команда Львівського бюро євроінтеграції, яке очолює Олена Павлюк. На її думку, статус фіналіста «Європейської столиці інновацій» дасть Львову інвестиційну привабливість та видимість на міжнародній арені, а також принесе чимало нових контактів. Крім цього - це можливість зарекомендувати Львів, як потужне місто-партнер для співпраці та залучити кошти для розвитку міста.

Разом зі Львовом таку ж нагороду здобула Варшава. Натомість переможцем конкурсу, тобто Європейською столицею інновацій 2023 став Лісабон.

«Для Львова велика честь бути фіналістом премії «Європейської столиці інновацій». Ми розповіли міжнародним колегам про інновації нашого міста, зокрема про екосистему UNBROKEN - як найбільшу із них. 

Сьогодні Львів отримав сертифікат у розмірі 100 тисяч євро на центр, який допомагатиме зі створенням різних винаходів, що зараз дуже необхідні сфері медтех. Це допоможе нам вже зараз впроваджувати інновації для якісного лікування наших Героїв. Це дуже цінно», - зазначив перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ