Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівелектротранс приєднується до Міжнародної Асоціації Громадського Транспорту (UITP)

Членство в організації дозволить комунальному підприємству налагодити співпрацю зі світовими експертами в галузі громадського транспорту та інфраструктури, залучати міжнародне фінансування, розвиватися та бути впізнаваним.

Перебування в Асоціації впродовж 2024 року для підприємства – безоплатне, воно отримало статус  Advantage Member, повідомили в ЛМР. 

 «Членство у МАГТ (UITP) – це одночасно визнання наших здобутків та величезні можливості як отримувати новітню інформацію у сфері громадського транспорту, так і ретранслювати свої ідеї й нестандартні рішення. Тим більше, що маючи статус Member UITP, Львівелектротранс матиме реальну перевагу участі у проєктах, які фінансуються міжнародними інституціями», - зазначила керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних фінансових організацій ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин.

Зазначимо, Міжнародна асоціація громадського транспорту (МАГТ/UITP) - це єдина у світі міжнародна асоціація в сфері громадського транспорту. Вона заснована в Брюсселі у 1885 році і активно розвивається сьогодні.

Впроваджуючи інноваційну мобільність і сприяючи використанню громадського транспорту як одного з ключів до досягнення сталого, здорового, безпечного та інклюзивного суспільства,  організація декларує такі цінності: повага (до членів, партнерів і колег, щоб зробити міста здоровішими, інклюзивнішими та сталими); інновації (на платформі, яка сприяє інноваціям, щоб передбачити потреби мобільності та надихнути на новаторські рішення); обмін (заохочення обміну ідеями та найкращими практиками серед співтовариства сталої мобільності); експертиза (збір інформації у сфері громадського транспорту сталої мобільності, зокрема, найкращі практики та статистичні дані, фактично стаючи глобальним центром знань про сталу мобільність).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ