Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівгаззбут повідомив, якою буде ціна на газ для населення

Ціна кубометра газу для клієнтів ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у вересні залишається незмінною – 7,99 грн.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі Львівгаззбуту.

Зазначається, що це одна з найнижчих цін в Україні. Адже у деяких постачальників вартість кубометра газу сягає 13-16 гривень.

«В останні дні серпня ціна газу на європейських хабах перевищила 19 гривень за кубометр. На щастя, побутові споживачі - клієнти ТОВ «Львівгаз збут» до 1 травня 2022 року захищені від зростання ціни. Ми, як постачальник, маємо контракт на закупівлю ресурсу на весь цей період за фіксованою ціною. Тому для наших клієнтів ми будемо зберігати ціну - 7,99 за кубометр», – зазначив директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

У вересні найбільша львівська газопостачальна компанія пропонує своїм клієнтам два тарифи. Перший - базова пропозиція «Твій газ Річний». Другий - літня пропозиція «Твій газ Рівномірний платіж». У зв’язку з численними зверненнями клієнтів, компанія «Львівгаз збут» вирішила ще на місяць продовжити можливість підключитися до тарифу «Твій газ рівномірний платіж». А отже перейти на «рівномірний» тариф усі зацікавленні зможуть до 30 вересня 2021 року. Діятиме він до кінця квітня 2022 року.  

«Станом на 28 серпня, 4760 клієнтів ТОВ «Львівгаз збут» вже змінили тарифний план на «Твій газ рівномірний платіж». Ще 1254 заявки в процесі виконання», - розповів Павло Майк. 

Українці обирають «рівномірний» тариф, тому що він дозволяє весь рік платити за газ однакові суми та не перейматися передачею показань лічильника. А головне -  рівномірний платіж дозволяє розподілити навантаження на сімейний бюджет протягом року, щоб уникнути великих сум у платіжках під час найхолодніших місяців. Розрахувати свій орієнтовний щомісячний платіж у рамках тарифу «Твій газ рівномірний платіж» та подати заявку на підключення можна на сайті ТВІЙ ГАЗЗБУТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ