Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

«Львівобленерго» не встигає за вітром: знеструмлено 22 лінії

Станом на 10:00 год. сьогодні через негоду знеструмлені 22 лінії електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 22 частково, 121 населений пункт повністю та 46 частково у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському, Яворівському районах та смт Рудно частково (дачі). Повідомила прес-служба ПАТ «Львівобленерго»

 Стихія, а саме потужні пориви вітру з дощем, призвели до відключень в електромережах Львівщини ввечері 4 жовтня та вночі 5 жовтня. 

Відновлюють електропостачання 49 бригад ПАТ «Львівобленерго» у складі 193 працівників, задіяли 62 одиниці техніки.

Паралельно енергетики усувають точкові відключення в низьковольтних електромережах 0,4 кВ.

У зв’язку з негодою необхідно дотримуватись правил безпеки: не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів — це смертельно небезпечно; організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»; терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ