Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На війні загинув 23-річний енергетик з Львівщини

На війні загинув воїн-енергетик Жуковець Назарій Вікторович, електромонтер з експлуатації розподільних мереж Солонківської ЕД-3 ДЕМ-1 Центрального РЕМ. Захиснику-енергетику було всього 23 роки. Про це повідомляє Львівобленерго.

Народився Назарій Жуковець 16 травня 2001 року у селі Піски Пустомитівського району Львівської області.

У 2020 році закінчив Львівський професійний ліцей залізничного транспорту за спеціальністю: електромонтер з ремонту та обслуговування електричного устаткування; електромонтер контактної мережі.

З березня 2020 року Назарій Жуковець почав працювати в нашій компанії електромонтером з ремонту РП, пізніше електромонтером з експлуатації розподільних мереж Солонківської ЕД-3 ДЕМ-1 Центрального РЕМ.

За словами колег, Назарій був відповідальною людиною, завжди прагнув вчитися, проявляв власну ініціативу у роботі, любив життя. 

З початку повномасштабного вторгнення Назарій Жуковець доєднався до лав ЗСУ. Служив в 71 окремій єгерській бригаді на посаді зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів. 

Наш енергетик-захисник загинув 18 липня у бою з окупантами поблизу села Зарічне Харківської області.

Прощання з Героєм та чин похорону відбудеться сьогодні о 12:00 год. 

“Кортеж з нашим захисником буде рухатись зі Львова через м. Пустомити до смт Щирець. Зустріч Героя біля АЗС (початок Щирця) о 12:00 год. Далі до батьківської хати та церкви Різдва Пресвятої Богородиці для поминальної молитви”,- інформує Щирецька селищна рада.

Поховають Назарія Жуковця на місцевому цвинтарі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ