Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина - у трійці лідерів із будівництва, - Кудрявцев

Сьогодні, 29 березня, голова Львівської ОДА Олег Синютка провів нараду з представниками провідних будівельних компаній, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Очільник області ознайомив будівельників із інвестиційним розвитком Львівщини, динамікою відкриття нових підприємств і наголосив, що первинне будівництво сприятиме розвитку економіки регіону.

«Проблеми, які є на Львівщині, мають вирішуватись якнайшвидше. Сьогодні ми маємо фаховий склад Держбудконтролю на Львівщині, що готовий до співпраці з бізнесменами», - наголосив Олег Синютка.

Окрім того, учасників наради ознайомили із новим підходом в дозвільній системі, в тому числі процедурою реєстрації об'єктів, контроль за самим будівництвом, видачею та перевіркою містобудівних умов, контроль за видачею технічних умов та технічною інвентаризацію об’єктів.

«Будівельна галузь рухає країну вперед. Львівщина завжди міцно трималась трійки лідерів за об’ємом будівництва, адже це – західні ворота нашої держави. Кому, як не Львівській області демонструвати новації у різних сферах, зокрема у будівельній галузі. А ми, зі свого боку, змінюємо формати і стаємо більш допоміжним, консультаційним органом, аби малий і середній бізнес відчували допомогу і мали можливість створювати нові робочі місця, зводити об’єкти та здавати їх в експлуатацію», - зазначив голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев.

У межах зустрічі порушили питання щодо посилення контролю за новоутвореними органами, а також проанонсували електронну послугу із реєстрації СС1 без втручання посадової особи. Нагадаємо, поняття класу наслідків (відповідальності) об’єкта будівництва поділяються на об’єкти з незначними (СС1), середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ